Snö

fredag 28 November 2008

Det vräker ner vitt. Stora blöta flingor som ligger på träden, ögonfransarna och på hustak. Det är vackert, men funkar inte riktigt i Italien. Här finns inga vinterdäck, folk kör som idioter och har ingen aning om hur det kan bli om snöslasket som ligger på vägen fryser till.

Fredrik ska hem från sin kick-off i San Marino idag. Det är både snö och fredagstrafik på vägarna, så  vi får väl se hur många timmar det kommer att ta. Jag ska i alla fall ut med bilen för att hämta hem honom sedan, det kan bli ett riktigt äventyr.

Long time..

Onsdag 19 november 2008

Nu är det en månad sedan jag skrev senast och det har verkligen blivit torka på skrivfronten för min del.

Snart kommer nog min blogg att byta namn. Den kan ju inte heta ''Maria i italien'' om jag inte bor i Italien. För nu börjar vi verkligen se slutet av vår vistelse här. Fredrik fick idag ett jobberbjudande från IoS, Ba04. Jag har sagt upp mig, min sista jobbdag kommer att vara den 15/12. Nu börjar det kännas att vi fortfarande har ett par saker kvar att göra, ganska mycket som vi vill handla med oss hem och jag börjar redan sakna Italien och alla härliga saker som finns här. Inte minst maten!!


RSS 2.0